Skip to main content

Omega Air

Omega air logo
Novice
9 Več 7.10.2020

Kontejnerski generator medicinskega kisika

V sodelovanju z našim kupcem smo razvili opremo za povečanje kapacitet z medicinskim kisikom, ki ga uporabljajo bolnišnice. Naredili smo 3 premične enote v kontejnerjih, vsakega s kapaciteto 44 m3 / h.

Arhiv novic
Dogodki
tehnogama srbija III Več 30.9.2019

Konferenca v Beogradu na temo generatorji dušika N-GEN

V sodelovanju z ekskluzivnim distributerjem Tehnogama d.o.o. smo v Beogradu organizirali konferenco na temo generatorji dušika N-GEN.

Dogodki
Aktualno
akcijska ponudba1 Več 12.10.2020

Akcijska ponudba vijačnih kompresorjev

Nakup kompresorja v današnjih dneh predstavlja investicijo na dolgi rok, zato je pred nakupom potrebno dobro razmisliti kaj kupiti in za koliko časa. Pred nakupom je smotrno upoštevati tudi porabo električne energije. Vrednost le-te je v današnjem času vse višja.

Aktualno
Aktualno
shema samostojno stoječega prostega hlajenja (1) Več 25.8.2020

Energetska učinkovitost prostega hlajenja v industriji (Free cooling, dry cooling)

Poglejte si primer energetske učinkovitosti prostega hlajenja v industriji ter si preberite o različnih možnostih izvedbe.

Aktualno
Aktualno
oxygen applications omega Več 13.8.2020

Uporaba kisika

Kisik je prisoten v zraku s koncentracijo okoli 21%. Kisik je v atmosferskih pogojih vedno prisoten v plinski fazi brez vonja, barve in okusa. Je zelo reaktivna snov, ki reagira s skoraj vsemi elementi, razen z inertnimi plini. Zato se kisik uporablja v različnih aplikacijah: medicinski, farmacevtski, ribogojski, dovodni plin za ozonske generatorje, pihanje stekla, zmanjšanje NOx za gorilnike goriva in varjenje.

Aktualno
Aktualno
Več 7.7.2020

Dimenzioniranje sistemov s stisnjenim zrakom

Vsak sistem za stisnjen zrak je individualen projekt z edinstvenimi zahtevami. Ker je proizvodnja stisnjenega zraka draga, lahko pomanjkanje izkušenj z načrtovanjem znatno poveča operativne stroške sistema. Vsaka majhna napaka, kot je znaten padec tlaka v sistemu, lahko povzroči dodatne stroške in bistveno nižjo učinkovitost sistema.

Aktualno
POKLIČITE
NAS
KJE SE
NAHAJAMO
ALTERNATIVNI FILTRSKI
VLOŽKI