Skip to main content

Omega Air

Omega air logo
Novice
Več 23.5.2024

Tlačne posode po meri – kakovost in strokovnost pri Omega Air

Predstavljamo vam še eno izmed naših bogatih proizvodnih zmogljivosti: našo varilno delavnico, vašega strokovnega partnerja pri izdelavi tlačnih posod po meri od leta 1991. Z našim strokovnim znanjem na področju varjenja in obdelave kovin nudimo prilagojene rešitve za vaše specifične potrebe po tlačnih posodah.

Arhiv novic
Dogodki
Untitled 1 Več 18.6.2024

Krim 2024

Med vikendom je tudi letos potekal Vzpon na Krim, že enaindvajseti po vrsti. Dogodek je bil ponovno namenjen zaposlenim, saj si želimo, da bi še bolj nadgradili krepitev vezi med zaposlenimi in spodbudili zdrav način življenja. Naši zaposleni so Krim osvojili s kolesi in peš, kar je pokazalo njihovo vztrajnost, moč in ekipni duh.

Dogodki
Aktualno
Untitled 1 Več 6.11.2023

Priprava hladilnikov vode na zimo

Vse hladilnike vode, ki se uporabljajo v klimatizaciji in industriji, za katere obstaja možnost, da so izpostavljeni okolju s temperaturami nižjimi od 3°C je potrebno pred prihajajočo zimo v izogib poškodb pripraviti na zimsko obdobje.

Aktualno
Aktualno
Več 24.7.2023

Zajem in uporaba ogljika s sistemi Omega Air

Ta tehnika, ki ji lahko rečemo tudi "vrednotenje ogljika", je proces zajemanja plinastega ogljikovega dioksida (CO2), ki je prisoten v industrijskem ali kmetijsko-živilskem procesu in njegove nadaljnje obdelave, z namenom ponovne uporabe v lokalnem procesu ali pa nadaljnje prodaje.

Aktualno
Aktualno
Hladlnik vode Več 10.5.2023

Spomladansko vzdrževanje industrijskega hladilnika vode

Spet je tu pomlad in to je odličen opomnik, da preverite delovanje svoje industrijskega hladilnika vode. Morda v mrzlih zimskih mesecih ni delal tako intenzivno, vendar se bo s približevanjem poletja situacija spremenila.

Aktualno
Aktualno
Več 4.4.2023

Kako z eno napravo poganjati različne aplikacije?

V Omega Air verjamemo, da se morajo naši izdelki prilagajati trgu, aplikaciji ali specifičnemu projektu in ne nasprotno. Včasih nas to tudi spodbudi k "razmišljanju izven okvirjev"!

Aktualno
POKLIČITE
NAS
POVPRAŠEVANJE KJE SE
NAHAJAMO
NAROČILO SERVISA IZBIRA
VIJAČNEGA KOMPRESORJA
ALTERNATIVNI VLOŽKI

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja delovanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z vsemi piškotki. Če želite omogočiti samo določene piškotke, jih označite. Preberite več...